VamPus\’ LinkVerden

mars 28, 2007

Verdens lykkeligste folk..

Filed under: Uncategorized — vampus @ 9:55 am

.. lever i det norske journalister ynder å kalle «mørkeblått styre». Vi snakker selvsagt om Danmark. Kristin Clemet skriver:

«Ifølge NRK er det for tiden ”mørkeblått” styre i Danmark (Ukeslutt 3.3.). Det høres ganske ekstremt ut. Her i Norge sitter Sosialistisk Venstreparti i regjering, men jeg hører aldri NRK si at vårt styre er ”mørkerødt” eller ”blod-rødt”. Det må altså være noe temmelig ytterliggående med den danske regjering.»

Ikke noe nytt fra NRK, med andre ord. Videre:

«Danskene skårer også høyest på målinger som prøver å måle hvor lykkelig befolkningen er.  En internasjonal sammenligning mellom 90 land viser at danskene er verdens lykkeligste folk. Det samsvarer godt med danskenes egen forskning, som viser at befolkningen gjennomgående selv synes at den har det meget godt.

Danmark kommer også på topp, denne gang blant 51 land, i en undersøkelse som måler befolkningens ”vennlighet og imøtekommenhet overfor andre”. Det er altså ikke så rart at det er deilig å være i Danmark. Den danske befolkningen viser også mer ”åpenhet overfor nye ideer og muligheter” enn befolkningen i andre land gjør, og det er kanskje grunnen til at dansk økonomi er så innovativ.»

Reklamer

2 kommentarer »

  1. kult!:D

    Kommentar av Anne — november 22, 2008 @ 8:40 pm | Svar

  2. ”åpenhet overfor nye ideer og muligheter” WTF? Danmark er jo helt nazi på invanndringspolitikken (den ikke-vestlige that is). Det med lykke er irrelevant, mange nasjonalsosialister er og har vært lykkelige, likevel er ideologien deres tullete.

    Kommentar av Anonym — juli 1, 2009 @ 4:53 pm | Svar


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere like this: